2013. február 22., péntek

Móricz Farsang


(fotó: Nyikos Mihály)
2013. február 15-én került sor iskolánkban az idei farsangi rendezvényre. Az est vetélkedővel indult, ahol az alsóbb évfolyamok bátor önkéntesei mérték össze tudásukat, ügyességüket az ínycsiklandóan finom jutalmakért. Őket a Dalma Dance Club táncos lányai követték, akik a táncukkal, pörgő ritmusukkal megalapozták a farsang hangulatát.
 

Az est sztárvendégei a Katapult DJ-k voltak, akik zenéjükkel idevarázsolták a nagyvárosi diszkók bulijait. A farsangi „mulatság” végén pedig iskolánk két lemezlovasa - Nádas Benjamin és Fehér Zoltán - szolgáltatta a zenét, s bennük sem csalódott a közönség.
 
(fotó: Nyikos Mihály)
Gondoltunk a rockosabb hangzás kedvelőire is. A "zenesziget" nevű teremben a Catcher in the Rye nevű banda lépett fel, amelyet iskolánk diákjai és barátai alkotnak. Ők sem panaszkodhatnak, hiszen a kistermet megtöltötte zenéjük és közönségük. Itt a programot Vékony Zoltán lemezlovas, iskolánk volt diákja zárta.

Bögös Csenge: Hangulat a MoHánál




Két tánc között sem unatkozhattak a vendégek, hiszen az "aranybálnás" újságíró csapat – a MoHa új oldalát is megmutatva - stúdió szintű fényképeket készített a jelenlévőkről, ill. egy kis tea, süti mellett mindenki meg tudta beszélni az est eseményeit náluk.

További fotók itt találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése