2013. február 6., szerda

Filmajánló


Különleges Valentin-nap 

A Valentin-nap lassan újra eljön. Ilyenkor mindenkit elragad a hangulat varázsa. A párkapcsolatban lévők meglepik egymást némi kis aprósággal. A szinglik pedig egyedül szomorkodnak általában ezen a napon, a kanapén pléddel betakarózva, teájukat iszogatva hallgatnak szomorú számokat vagy néznek egy romantikus történetet. Mindenkinek, de legfőképpen az utóbbi kategóriába tartozó nőknek ajánlanék egy filmet.

A történet a múltban kezdődik, pontosabban a II. világháború idején, s egy akkor fiatal szerelmespárról szól. Neil tengerészhadnagy, így őt is behívják, s a várandós Caroline-t otthon kell hagynia. Indulásának napja pont február 14-ére esik. Eltelik pár hónap és jön a hír, hogy a fiatal férfi egy támadás során eltűnt. Ekkor a már gyermekes anya összeroskad. Az évek telnek és a fiatal nő megöregszik, de az idő férjét nem feledteti, és az elkövetkező 65 évben kimegy a pályaudvarra azon a napon, mikor utoljára látta szerelmét, hogy megemlékezzen Róla. Egy tévériporter (Jennifer Love Hewitt) tudomást szerez e történetről és felkeresi az idős hölgyet. Elhatározza, hogy utánajár,  mi is történhetett Neillel. Eközben megismerjük a szerelmespár unokáját, Lucast is, és a két fiatal között hamarosan szerelem bimbózik. De vajon mi történt Neillel? Mi lesz az alakuló románccal?
Ha érdekel, nézd meg Te is a Különleges Valentin-nap című filmet. Ajánlom mindenkinek, engem nagyon megfogott a történet. Míg ezt a cikket írtam, épp a vonatomat vártam, és az járt a fejemben, bár engem is úgy várna valaki otthon, mint Neilt Caroline.

 Letti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése