2013. október 28., hétfő

Együtt nézni jobb

Illusztráció: Bögös Csenge


 Fiatal vagy, és nincs programod a hétvégére, őszi szünetre? Akkor ébresztő, találd fel magad! Kisújszállás tele van színesebbnél színesebb programokkal! Strandolás, koncertek, különböző rendezvények, vagy csak egy szimpla lógás a haverokkal. Itt, ahol én tengetem napjaimat, van egy pár emberrel egy közös szenvedélyünk.

    Nem tudom, hogy ki hogy áll a Forma 1-hez, de nekünk a szenvedélyünk. Szóval úgy döntöttünk öt-hat fővel, hogy 2013. július 28.-án összegyűlünk, és együtt megnézzük a magyar nagydíjat. Egy tálca hideg sörrel és négy csomag ropival igen jó hangulatban ment a szurkolás. Meg kell hagyni attól, hogy mindenki másnak drukkolt, eléggé békés hangulatban telt a délutánunk. Az egész futam alatt elemezgettünk, vitatkoztunk, találgattunk, hogy vajon miként alakul a mezőny. Arról is beszélgettünk, hogy mindannyiunk szerint sokkal jobb, ha a televízióban nézzük a közvetítést, mintha kint lennénk a pályán. Az elsődleges indok persze a meleg és a drága belépő volt, de abban is egyet értettünk, hogy a TV-ben sokkal többet láthatunk a futamokból, mert kint a pályán nem mutatják a fedélzeti kamerákat. Nekünk azon a délutánon nem csak a végeredmény, a száguldás, a pilóták ügyessége, vagy a vezető mérnökök taktikája volt a lényeges. Nagyon jól éreztük magunkat, és tanultunk egy fontos dolgot… Alkalmazkodni a másikhoz. Ez igen fontos lehet, ha esetleg érvényesülni szeretnénk. Megtanultuk elfogadni a másik ember álláspontját, nézeteit. Mindezt persze kulturált, mégis felszabadult keretek között.
    Tehát ha a rengeteg lehetőség mellett nem találsz kedvedre való programot, én csak ajánlani tudok akár egy közös filmezést, házibulit, vagy akár egy forma 1 közvetítést. Higgyétek el, ez is egy jó szórakozási lehetőség lehet!

Tatu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése