2020. május 1., péntek

Úriemberek



2019-ben jelent meg a mozikban, de nálunk csak 2020-ban kezdték elvetíteni. Amerikában 16 karikásnak sorolták be, nálunk a 18-at súrolta, sajátos mondanivalója miatt.
Ha unatkoznál, vagy kikapcsolódásra vágysz, nézd meg az Úriemberek című filmet! Spoilermentes ajánló következik:

Egy nagykutya drogkereskedő ki akar lépni a bizniszből, és eladni az összes ültetvényét. Vannak rá bőven vevők, de nem pont tisztességesek. A film atmoszférája megadja tényleg azt a fílinget, milyen lehet egy ilyen ember élete. Sok filmben azt látod, hogy a drogkereskedők is olyan elborult életet élnek, mint a használók, de itt nem. Itt az eleganciába burkolt erőszak a fő. Az alvilág elit rétegét mutatja be. 
Ami tényleg különlegesé teszi az az, hogy nincsenek benne sablonos dolgok, mint az összes gengszteres filmben: igazán egyedi gondolkodásmódot vázol fel nekünk.
A színészek illenek szerepükhöz, és jól megformázzák az adott karaktert. Ami azért is fontos, mert egy rossz színész választás teljesen elronthat egy filmet. 
Nagyon hamar meglehet őket szeretni, én ezt a filmet akár még egy sorozat formájában is nagyon szívesen látnám. Egész végig aggódni lehet a szereplők miatt és a végkimenetelért.
Ez egy olyan film, ami tényleg a fotelbe tudja ragasztani az embert.
Miután végig néztem, egy kicsit átértékeltem az emberi jellemet és viselkedést. 
Elgondolkodtatott,és a főszereplőnek az egyik mondata különösen megfogott engem „Nem csak játszanod kell e királyt, hanem te legyél maga a király!”  
Szinkronizált előzetes: Katt ide!
Pádár Csenge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése