2012. május 14., hétfő

Lendületes kezdet, gyors siker


Nem akármilyen elismerésben részesült diákújságunk: a DUE (Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán különdíjasok lettünk. A díjat pénteken (május 11.) vehettük át az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Iskolánkat három tanuló képviselte, akik az ünnepélyes díjátadó mellett színes programokon vehettek részt, valamint találkozhattak a média világából jól ismert sztárokkal, szakemberekkel.
A diákújságírók, -fotósok és -rádiósok legrangosabb eseményét idén 22. alkalommal rendezték meg a Millenáris Parkban. Több mint ezer résztvevő látogatta meg a Fogadót, ahol a színpad mellett különféle standokkal várták a fiatalokat.
Az esemény délelőtt tíz órától este hatig tartott. A nap folyamán a különböző kategóriák nyerteseinek kihirdetését táncos, pörgős, pezsdítő műsorok tarkították. Újságíróink sajtótájékoztatón és közönségtalálkozón is részt vettek, melyről részletesebben hamarosan megjelenő írásaikban olvashatnak a még első születésnapja előtt különdíjassá vált diákújságunk, a MÓricz HAngja honlapjára látogatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése