2019. december 18., szerda

Móricz Szalagavató



2019.11.23-án végzőseinkre felkerült az a bizonyos szalag...

A műsor produkciók nagyon szépek, ötletesek és szórakoztatók voltak.

Tóth József főigazgató úr köszöntőjével kezdődött a rendezvény, majd a műsor keretén belül hallhattunk idézeteket, és láthattunk fotókat végzős diákjaink legemlékezetesebb pillanatairól. Emellett egy nagyon mozgalmas és színes táncprodukciót is csodálhattunk az alsóbb éves diákok előadásában.

Az est fénypontja kétség kívül nem más, mint a végzős diákjaink keringője volt. Szebbnél-szebb ruhákban tündököltek és táncoltak. A lányok a szép fehér ruhájukban úgy festettek mint, a mesebeli hercegnők, a fiúk pedig kész úriemberek voltak. Minden produkcióban látszott a sok beleöltött munka és fáradozás, de legfőképp az öröm és a büszkeség - ez az est csakis róluk szól. Minden osztály kétszer táncolt: egyszer normál fényben, egyszer pedig sötétben, uv fényben. A legeslegvégén mindenki felmehetett a táncparkettre és táncolhatott szerettével, ismerősével.
Mi is ott voltunk és próbáltuk megörökíteni az emlékezetes perceket, a háttér munkákat, és minél színesebb képeket készíteni. Ezeket összegyűjtöttük nektek, melyeket ha lentebb görgettek meg is nézhettek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése