2011. november 23., szerda

Szín(t)játszó kör


            Valószínűleg előfordult már Veletek, hogy sárgák voltatok az irigységtől, hogy rózsaszínben, vagy éppen feketében láttátok az egész világot, hogy vörös posztóként tekintettetek bizonyos dolgokra, hogy szivárványos jókedvetek volt, … S remélhetőleg még egyikőtöket sem verték kékre-zöldre.


            Foglalkozásaink, együttléteink célja éppen az, hogy minél több „színt” fedezzünk fel magunkban és másokban. Ehhez beszélgetésekkel, különböző játékokkal, valós és kitalált szituációkkal, helyzetgyakorlatokkal próbálunk meg közelebb jutni úgy, hogy közben lehetőleg kifejezőkészségeink, -képességeink is javuljanak. Távolabbi célként olyan is megfogalmazódott már, hogy nem lenne rossz, ha a „színek kavalkádjából esetleg egy festményt” tudnánk létrehozni.

            Sok szeretettel várjuk körünkbe mindazokat, akiket érdekel a csoport tevékenysége, s szívesen hoznának „új színt” az életünkbe. Csütörtökönként fél 3-tól 4-ig találkozunk rendszeresen az iskola valamelyik földszinti termében (ezt általában a táblán tudatjuk mindenkivel).

                                                                                                                      CsNZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése