2019. október 11., péntek

Diákolimpiai sikerek

 2019. szeptember 26-án megrendezésre került az Atlétikai Diákolimpia Megyei Döntője. Az Ügyességi Csapatbajnokságon iskolánk tanulói szépen szerepeltek. Mindent beleadva és egymást támogatva kihozták magukból a legjobbat. Néhányukat megkérdeztem, hogy hogyan élték meg a versenyt.

Kiss Fanni még a nyáron is formában tartotta magát futással és néhány lábedzéssel. Már 7-es kora óta atlétikázik, és szereti is ezt csinálni.
A Diákolimpián jól érezte magát, hisz egy jó társaságban volt, és persze a versenyszellem is hajtotta őt előre. Nem ez volt az első versenye, de még mindig volt benne egy kicsi izgulás és persze teljesítési vágy. Mindig megteszi a tőle telhetőt. Büszke a csapat eredményeire, habár úgy érzi, még az egyéniben nem sikerült megcsillogtatnia tudását. A hangulata a versenynek buzdító szellemű volt, és érezte, hogy oda kell tennie magát.


Tóth Veronika folyamatosan járt edzésekre, és gyakorolt, hogy minél jobb legyen. Nagyon szereti ezt csinálni, már 7. osztályos kora óta.
A verseny előtt persze nagyon izgult és félt. A csapattal nagyon elégedett, és ügyesek is, úgy gondolja mindenki próbálja kihozni magából a maximumot és ennek meg is van a látszatja. Igyekszik minél jobban teljesíteni még egy kis kihagyás után is. A társaságot ő is nagyon szereti. Támogatják egymást, és mindig szurkolnak a másikért.



Kása Szabolcs a Kisújszállási Sport Egyesületnél focizik, mint ifjú, és mint felnőtt játékos. Már óvodás kora óta szereti a sportot, és részt vett mindenféle sportversenyeken is. Kifejezetten atlétikai versenyekre 7. osztályos kora óta jár.
Eleinte nehéz volt a felkészülés az egyesületi edzések mellett, de mára már biztos benne, hogy az idei szezonban az atlétikai versenyeken is helyt tud állni. Szereti ezt csinálni. A versenyben erős mezőny alakult ki, de örült neki, hogy az erősebbik mezőnybe került. Nem izgult, de nagy versenyszellemmel indult neki és nézett elébe a kihívásoknak. Eddigi teljesítményével elégedett. Csapatban is és egyénileg is nagyszerű eredményeket értek el, és reméli, hogy ezeket képesek lesznek megtartani. Úgy gondolja, van még hová fejlődni,
ezért keményebben fog dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése