2012. június 23., szombat

Sztárok közt mulattunk az idei sajtófesztiválon

Levente Péter


Idén is megrendezték az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, ahonnan természetesen a móriczos diákok sem hiányozhattak. Innen hoztunk nektek élménybeszámolót a sztárokról.

19. alkalommal várták a budapesti Millenárison a média iránt érdeklődő fiatalokat. A közönségtalálkozóval egybekötött rendezvényen mindenkinek lehetősége volt kedvenc sztárjával beszélgetni, autogramot kérni, fotózkodni. A rendezők színes programról gondoskodtak, ami garantált kikapcsolódást biztosított egész napra.
Ördög Nóri a közönségtalálkozó közben
 Iskolánk képviseletében mi is részt vehettünk az eseményen, amelyre nagy izgalommal készültünk. Mivel régóta érdekel a kereskedelmi televíziók világa, örömmel értesültem arról, hogy kedvenc műsorvezetőm, Ördög Nóra is részt vesz az eseményen. Természetesen megkerestem őt, és egy kötetlen beszélgetés formájában interjút is adott. Leginkább arra kerestem a választ, vajon elbír-e Magyarország ennyi tehetségkutató műsort. Érdekelt, hogy mi a véleménye arról a sok produkcióról, amit évről évre „termelünk”.
 A híres műsorvezető válaszában kifejtette, hogy a tehetségkutató azt a célt szolgálja, hogy hétről hétre igényes és értékes műsort adjon a nézőknek. Nóra szerint a műsorsorozat után úgyis csak azok tudnak érvényesülni és hosszú távon sikereket elérni, akik valóban erre születtek. Akiket a szívébe zárt a közönség.
Nyereményeink
 Ördög Nóra mellett sikerült meginterjúvolnom Katus Attilát is, aki szintén személyes példaképem a sport iránti rajongása miatt. Attilától azt szerettem volna megtudni, amire mindenki kíváncsi: mit csinál, amikor nem edz.
– Meglepő, de azt kell mondanom, hogy az edzés, sportolás, oktatás mellett leginkább aludni szoktam. Higgyétek el, a pihenés a legjobb módja a regenerálódásnak! Inkább aludjatok, ne próbáljatok meg ébren maradni különféle italokkal! Egyszerűen kell az alvás, ez a szervezet alapvető szükséglete"  – válaszolta kérdésemre Katus Attila aerobikedző.
Épp mikor indultunk haza Vastag Csabi is befutott
 Az egész napos sajtófesztiválon nem csak szakmai, de könnyűzenei programokkal is megleptek minket. Mindemellett pedig kiosztotta a DUE a díjait is, többek között Az év diákújságírójának és Az év diákrádiósának is.

Lia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése